'GLS gaat recht op uw doel af'

Werkwijze

Uw goederen in goede staat en stipt op tijd afleveren. Voor Van Gerwen Logistic Service is het de normaalste zaak van de wereld. De persoonlijke en professionele aanpak zorgt ervoor dat GLS perfect kan inspelen op de wensen van opdrachtgevers. Onze expertise komt goed van pas bij het kiezen van de juiste transportvorm. Wij beschikken over een breed arsenaal aan moderne GLS-opleggers: van tautliners en koeltrailers tot doppelstock. Hoogwaardige goederen en levensmiddelen zijn daarom bij ons in de juiste handen.

Persoonlijk
Bij Van Gerwen Logistic Service vinden we het belangrijk de mensen te kennen met wie we zaken doen. Oprechte interesse, die wel blijkt uit het feit dat eigenaar Gerard van Gerwen al zijn (Duitse) klanten aan het eind van het jaar persoonlijk bezoekt. GLS werkt daarnaast uitsluitend met ervaren, onafhankelijke Nederlandse chauffeurs die net zoveel liefde voor hun vak hebben als wijzelf.

Flexibel
GLS is de verbindende factor tussen de opdrachtgever, chauffeur en de plaats van bestemming. De meeste goederen worden direct bezorgd, maar op verzoek kunnen we ook tijdelijk goederen opslaan. Nee zeggen doen we niet graag. Doordat we gaan voor kwaliteit en efficiëntie, kunt u altijd op ons rekenen. Ook op de korte termijn. Morgen nog een partij verzenden? Wij zorgen ervoor!

Transparant
Aan kleine lettertjes doet Van Gerwen Logistic Service niet. We maken van tevoren duidelijke afspraken en beloven geen dingen die we niet kunnen waarmaken. Dat is het beleid. Zo voorkomen we onaangename verrassingen.

Doen wat je zegt
Bedrijven uit heel Europa weten GLS te vinden én ze blijven terugkomen. Dat is niet voor niets, want wij doen wat we zeggen. Alleen door je beloftes na te komen, kun je klanten aan je binden.